Jump to content

WAM display on browser - weird chunky


Recommended Posts

Why is the WAM display all weird?  Big rows with big spaces before and after. Been like it for a week now and chrome & edge same.  Have I issed something?

Sorry if this has been covered but thinking it would have been resovlved by now.

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
Link to post
Share on other sites

Unable to page forward.  Terrible UX.  I'm sure my software is up to date. ????

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

How strange. Nobody else has mentioned it.

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Warszawa said:

How strange. Nobody else has mentioned it.

Same happened here - did not mention it as it happened after their close down for maintenance the other day.   I think someone must have done some updates to format ignoring the age old advice - if it ain't broke don't fix it.  

You kind of dread updates these days as you can bet your life summat is going to be wrong with them

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Now it’s back to normal on my iphone :oj:. Thanks😀

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Iceman 16 said:

Now it’s back to normal on my iphone :oj:. Thanks😀

Well it is still bloody awful on windows 10 lol .. whoever came up with the changes needs to put it back to how it was IMO

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
38 minutes ago, uzzy said:

Well it is still bloody awful on windows 10 lol .. whoever came up with the changes needs to put it back to how it was IMO

Really? Maybe they need a bit more time to fix or put everything back to normal.

Link to post
Share on other sites

Still have big spacing but I can page forward now so at least that is something.

Link to post
Share on other sites

Formatting changed for me a few days ago too, wasn't sure if it was at the WAM end or my end.

Link to post
Share on other sites
On 31/03/2021 at 13:43, uzzy said:

Well it is still bloody awful on windows 10 lol 

Isn’t everything? 

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites

Spell check not working and "I"   need it... 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...