Jump to content

linn Radio and Jazz not working


Recommended Posts

switched on yesterday and neither the Linn Radio or the Jazz stations will work but the classical station does work. Anyone else got this? I should add I use an Akurate DS. All other stations work as well including Tunein.

Edited by OldLinn
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, OldLinn said:

switched on yesterday and neither the Linn Radio or the Jazz stations will work but the classical station does work. Anyone else got this? I should add I use an Akurate DS. All other stations work as well including Tunein.

Yes. I can’t access those channels either. Must be an error in the other end. Linn Classical is working though.

Link to comment
Share on other sites

I think I tried all three two days ago here in Taiwan, and none worked. I don't know if I've ever tried to use them, so I put it down to it being geofenced here in Taiwan. Are you all in the UK?

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Jail4CEOs2 said:

I think I tried all three two days ago here in Taiwan, and none worked. I don't know if I've ever tried to use them, so I put it down to it being geofenced here in Taiwan. Are you all in the UK?

Nope. I’m in Sweden, Europe.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, OldLinn said:

switched on yesterday and neither the Linn Radio or the Jazz stations will work but the classical station does work. Anyone else got this? I should add I use an Akurate DS. All other stations work as well including Tunein.

Unfortunately, here in the Netherlands Linn Jazz and Linn Radio are also not available.
Strangely enough, they can be listened to via OnlineRadioBox on
https://onlineradiobox.com/uk/linnjazz/?cs=uk.linnjazz&played=1&lang=en

Link to comment
Share on other sites

They work fine for me (UK) via Roon, but not if I use Kazoo, so it’s possibly a TuneIn issue.

Mick

Link to comment
Share on other sites

It looks like a Linn problem then so I will contact them in the morning but they will probably be aware.

MickC I don't have them on Tunein just the Radio icon.

Thanks for your responses. 

Edited by OldLinn
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Jail4CEOs2 said:

I think I tried all three two days ago here in Taiwan, and none worked. I don't know if I've ever tried to use them, so I put it down to it being geofenced here in Taiwan. Are you all in the UK?

I am but dont know about the others. 

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, MickC said:

They work fine for me (UK) via Roon, but not if I use Kazoo, so it’s possibly a TuneIn issue.

Mick

I should have said I am using Kazoo but it's strange you can hear them on Roon but I can't.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, OldLinn said:

It looks like a Linn problem then so I will contact them in the morning but they will probably be aware.

MickC I don't have them on Tunein just the Radio icon.

Thanks for your responses. 

I *think* (and happy to be proved wrong!) that if they’re under ‘Radio’ in Kazoo, which is where I tried, they’re from TuneIn. The Radio selection simply shows the favourites from whichever TuneIn account you’re using; if you’ve not set anything up on TuneIn it’s probably the Linn account.

Mick

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ah well I reported it and very soon it was all on again. 

Edited by OldLinn
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, MickC said:

I *think* (and happy to be proved wrong!) that if they’re under ‘Radio’ in Kazoo, which is where I tried, they’re from TuneIn. The Radio selection simply shows the favourites from whichever TuneIn account you’re using; if you’ve not set anything up on TuneIn it’s probably the Linn account.

Mick

I did find them eventually on Tunein but they didn't work there either. My account was fine but it wasnt just me who couldn't hear. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, OldLinn said:

Ah well I reported it and very soon it was all on again. 

Thanks for your help and support, glad it's working again (in the Netherland that is) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

How very strange and a week later the three stations are working but there is no visual on any of the icons. Its been like this all day. 

Edited by OldLinn
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...